Dokumentum archiválás

Dokumentum archiváló doboz
Dokumentum archiválás

A dokumentumok archiválásán a papír alapú iratok megadott rendszer szerinti szakszerű tárolását, raktározását értjük. Az iratok archiválása napjainkban a technikai fejlődés ellenére még mindig nagyon fontos szerepet tölt be a vállalatok életében, hiszen számtalan irat még mindig papír alapon érhető el.

 

Ezzel szemben míg régebben egy, vagy több ember csak a szakszerű dokumentum archiválással foglalkozott, addig ez mára már a legtöbb helyen megszűnt. A dokumentum archiválás háttérbe szorult, sok esetben teljesen el van hanyagolva, annak ellenére, hogy a vállalatok  életében mind operatív, mind stratégia szinten nagy jelentősége lehet. Ön is a megfelelő megoldást keresi a szakszerű archiválásra?

Nem összetévesztendő az iratmegsemmisítés és az archiválás fogalma! Mig az archiválás a hosszú távu megörzést szolgálja, addig az iratmegsemmisítés a leselejtezett és fölöslegessé vált dokumentumok biztonságos és végleges megsemmisitését jelenti. Erről bővebben másik oldalunkon tájékozódhat: Dokutár iratmegsemmisítés

 

Ha irat archiválásról van szó, választhatja azt a megoldást, hogy alkalmaz egy szakembert, vagy kiszervezheti ezt a feladatot. Így amellett, hogy cége dokumentum archiválását több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekre bízza még más előnyökre is szert tehet: 

 

Milyen előnyöket jelent még Önnek a kiszervezett dokumentum archiválás?

A dokumentum archiválás kiszervezésével biztos, hogy:

 

  • javíthat a munka hatékonyságán, hiszen a szükséges adatok mindig kéznél lesznek, így a feleslegesek nem fogják gátolni
  • még gyorsabban előkereshetővé válnak az iratok, dokumentumok
  • idő és költséghatékonnyá válik a dokumentumok archiválása
  • egyik kollégának sem kell magára vállalnia az archiválás feladatát, mindenki a saját szakterületére figyelhet
  • nem kell erre a feladatara külön embert alkalmaznia, mégis a dokumentum archiválás mindig napra kész, precíz

 

Tapasztalja meg személyesen a dokumentum archiválás előnyeit. De ne feledje, archiválás és archiválás között is nagy eltérések lehetnek. Ön válasszon egy nemzetközi háttérrel rendelkező, de a magyar piaci viszonyokhoz illeszkedő partnert, aki kötött csomagok helyett személyre szabott megoldásokat kínál.

 

Dokumentum archiválás Önnek

Partnerünkként a dokumentum archiválás minden terhét levesszük a válláról – személyre szabottan, vállalkozásához illeszkedően. Személyre szabott ajánlatért, vagy további információkért keressen fel minket, még ma:

 

 

Ajánlatot kérek Kérdésem van

ingyen hívó
A Docutar Önnel együttműködve fejleszti ki a legmegfelelőbb megoldást. Segítségünkkel a vállalat egyedi igényei szerint határozhatja meg szolgáltatásunkat. Személyre szabott ajánlatot kérek